Menu

Op zoek naar een actief bedrijfsuitje?

Company Sailing is een onderdeel van Adria Yachting en organiseert actieve zeiluitjes voor bedrijven en particulieren in Nederland.

Zeilen met relaties, collega’s netwerken, teambuilding, koersen op een nieuwe strategie en genieten van de sfeer op het water. Nodig uw zakenrelaties, medewerkers of familie en vrienden uit voor een ontspannen en uitdagende dag op het water.

Speciaal voor bedrijven combineren wij zeilactiviteiten met trainingen op het gebied van management en communicatie. Zeilen en vergaderen behoort ook tot de mogelijkheden. Maar gewoon lekker een stuk zeilen kan natuurlijk ook.

Voor uitgebreide info www.companysailing.nl

Deltaweekend Business Regatta 2017

Op vrijdag 23 juni 2017 wordt de eerste editie van de Deltaweekend Business Regatta gezeild! Een super gaaf zakelijk evenement waar je als ondernemers individueel, met collega’s, relaties, klanten, etc. aan deel kan nemen. Zeilervaring is niet vereist.

De Deltaweekend Business Regatta vindt plaats in Colijnsplaat, tijdens het mooiste zeilevenement in Zeeland, het Deltaweekend.

Deelname is mogelijk individueel of met je eigen team  (vrienden, zakenrelaties, collega’s).

Op snelle en comfortabele jachten neem je deel aan een echte zeilwedstrijd. Uiteraard wordt de inwendige mens volledig verzorgd. Een unieke ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Programma:
09.00 uur   Ontvangst
09.30 uur   Welkom en presentatie wedstrijdzeilen
10.00 uur   Inschepen
11.30 uur    Eerste start
12.30 uur   Lunch (aan boord)
13.30 uur   Tweede start
16.00 uur   Terug in de haven voor de “après sail”
17.00 uur   (Netwerk)borrel en prijsuitreiking

Het is tevens mogelijk om na afloop deel te nemen aan de Deltaweekend BBQ.

Hoe mooi zou het zijn om ook met jouw bedrijf deel te nemen aan dit unieke Business Event?

Prijs vanaf € 180,- per persoon

info@adriayachting.nl