Menu
Zeilvakantie GriekenlandCorfu, zaterdag 18 augustus 2018"Beste Marjolein, We hebben een heerlijke zeilvakantie gehad. Het weer was prima, de boot was ook goed op een paar kleine dingen na. We hebben het verder niet bij jullie gemeld, omdat het niet onoverkomelijk was. We wisten dat het geen nieuwe boot was, dus dan heb je altijd wel wat versleten of niet werkende dingen, zoals gps, ruikend toilet en het anker functioneerde niet helemaal zoals het hoorde, maar het heeft onze vakantie zeker niet beïnvloed. Met vriendelijke groet, Fam. Brummelhuis"
Zeilvakantie KroatiëSukosan, zaterdag 11 augustus 2018"Het zeilen was fantastisch! Enkel positieve feedback! We kijken al uit naar een volgende zeilvakantie! Bedankt voor de goede organisatie! Marie Mys "
Zeilvakantie LefkasLefkas, zaterdag 4 augustus 2018"Het was een geweldige week. De boot was top, de verhuurder was uitermate relaxed, vriendelijk en hulpvaardig. Tot de volgende keer, Met vriendelijke groet, Frits "
Zeilvakantie KroatiëKroatië zaterdag 28 juli 2018"Beste Marjolein, We willen het liefst vandaag nog terug;-) Dat zegt dus genoeg! De keuze voor deze boot was super, geweldig snelle, trimbare zeilen, heel goed uitgerust en de service was top! Zouden haar het liefst volgend jaar 2 weken willen reserveren maar dat is misschien nu nog wat vroeg. Ook jullie service is super en kijken dus terug op een fijne vakantie! We merkten dat er tegenwoordig steeds meer boeien of moorings online gereserveerd kunnen worden en ook dat is... als je op tijd bent.. prettig. Dankjewel! Groetjes Ima"
Zeilvakantie LefkasLefkas Zaterdag 30 september 2017"Hallo Marjolein, Wij zijn gisteren uit Lefkas teruggekomen na een een geweldige vakantie te hebben gehad. De Bavaria 44 was gezien haar leeftijd in prima staat, alles werkte goed. Ook EL Yachting was erg behulpzaam, goede service. Graag wil ik jou/jullie bedanken voor de prima verzorging van onze vakantie. Met vriendelijke groet, Hans Karsch"
Vaarvakantie Istrië KroatiëMaandag 14 augustus 2017"Bedankt voor de goede zorgen. Het was een onvergetelijke vakantie. De boot was perfect en de regio uitermate mooi. Wij gaan dit zeker weer doen volgend jaar. Alleen willen wij dan een boot die wat meer vermogen heeft. Bij voorkeur 2 motoren. We hebben dan ook 2 boten nodig. Genoeg om de komende maanden alvast naar uit te kijken. Met vriendelijke groeten, Hans"
Flottielje zeilvakantie KroatiëZaterdag 29 juli 2017"Hoi Marjolein We hebben een fantastische week gehad! De boot was prima, de transfer ging goed en de flottieljeleiding was heel goed! Kortom een aanrader! Dank voor jouw prettige rol daarin! Groetjes Annika Borghout & family"
Zeilvakantie LefkasZaterdag 22 juli 2017"Hoi Marjolein, Alles is perfect verlopen. De boot was super. Wij waren de eerste gebruikers. Bedankt voor alles en tot volgend jaar. Dan gaan we zeker weer zeilen in Griekenland. Groetjes, John"
Zeilvakantie Griekenland vanaf Athenezaterdag 29 april 2017"Alles was perfect geregeld. De taxitransfer de ontvangst in de marina en de boot. Het het gebrek aan wind zullen wij je niet kwalijk nemen . Bij een volgend zeilavontuur zal ik zeker weer bij jullie aankloppen. Ook zal ik Adria zeker aanbevelen als dit ter sprake komt. Nogmaals dank voor de perfecte organisatie. Met vriendelijke groeten, Kees Hofman en bemanning"
Griekenland Saronische Golf & PeloponnesosZaterdag 3 juni 2017"Wij genieten enorm van onze vakantie!! Maken op dit moment een prachtige tocht naar Monemvasia. Het is een fantastisch zeilgebied. Op enkele kleine mankementen aan de boot na (die we hebben doorgeven) is alles perfect in orde!! Groetjes familie Lagerberg"
Zeilvakantie TurkijeWoensdag 31 mei 2017"Wij hebben een fantastische zeilvakantie gehad. Alles is vlot verlopen. Ook de Balina was zeiltechnisch prima in orde. Weer een reis om in te kaderen... Spijtig dat veel mensen nu door de politieke situatie vooroordelen hebben om niet naar Turkije te trekken. Wij zijn gegaan en hebben er geen spijt van. Wij vinden het heel erg dat door het massaal wegblijven van de toeristen het in de toekomst voor heel wat Turken het er niet makkelijker op gaat worden. Magda en Dirk"
Zeilvakantie Mallorca 3 september 2016"Super! Bedankt voor de snelle reactie en het regelen. Mede door jullie organisatie is onze zeilvakantie erg fijn geweest. Volgend jaar hebben wij waarschijnlijk andere vakantieplannen, maar bij een volgende zeilvakantie zullen we zeker contact met jullie opnemen! Groetjes en en bedankt. Hetty en Kees"
Zeilvakantie Kroatië13 augustus 2016"Wij hebben een prima zeilvakantie gehad. Alles was goed geregeld en de boot was ook prima onderhouden, met een goed stel zeilen. Dat laatste heb ik wel eens anders meegemaakt. Wij hebben heerlijk gevaren en bij een volgende trip kom ik graag weer terug bij Adria Yachting. Met vriendelijke groet, Lex Hammers"
Zeilvakantie Athene23 juli 2016"De vakantie was heerlijk. Het zeilen in Griekenland is ons zeer goed bevallen en de boot was prima en goede service aldaar en vriendelijke en behulpzame mensen."
Zeilvakantie Lefkas dinsdag 2 juni 2016 "Bedankt voor het bemiddelen! Het was fantastisch! Alles was prima geregeld. De boot was prima uitgerust en we hebben het heerlijk gehad. Groetjes familie Vermeer"
Zeilvakantie Thailandmaandag 2 februari 2015 "Wij hebben een fantastische zeilvakantie gehad en de kinderen hebben het ook geweldig naar hun zin gehad. Het was voor ons heel spannend om ze ver weg te gaan zeilen maar alles was tot in de puntjes geregeld. Dank je Marjolein voor al je hulp en geduld met ons. Groetjes Jeannete."
Zeilvakantie Fethiyemaandag 7 juli 2014"Een heerlijke zeilvakantie gehad, het weer was niet de hele week zoals op gehoopt maar dat mocht de pret niet drukken. Tot volgend jaar!"
Zeilvakantie Lefkas4 juli 2015"Weer thuis na een heerlijke zeilvakantie. Dank wederom voor jullie moeite en service. Liesbeth den Braber"
Zeilvakantie Mallorca11 juli 2015"Heerlijk gezeild vanaf Mallorca, wij dachten altijd dat het heel erg toeristisch zou zijn, niets was minder waar. Super zeilgebied en komen zeker nog eens terug hier. Groeten de zeilersgroep uit Antwerpen."

Top bestemmingen

Persoonlijke offerte

Wij adviseren graag bij de keuze van huurjacht en vaargebied.

  • Alles geregeld via 1 contactpersoon
  • Korting voor Adria Yachting klanten
  • Specialist sinds 1995
  • SGR garantie

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons 0111-412226
Stel je vraag online Live chat

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Vrijblijvend informeren