Menu
Zeilvakantie Mallorca 3 september 2016"Super! Bedankt voor de snelle reactie en het regelen. Mede door jullie organisatie is onze zeilvakantie erg fijn geweest. Volgend jaar hebben wij waarschijnlijk andere vakantieplannen, maar bij een volgende zeilvakantie zullen we zeker contact met jullie opnemen! Groetjes en en bedankt. Hetty en Kees"
Zeilvakantie Kroatië13 augustus 2016"Wij hebben een prima zeilvakantie gehad. Alles was goed geregeld en de boot was ook prima onderhouden, met een goed stel zeilen. Dat laatste heb ik wel eens anders meegemaakt. Wij hebben heerlijk gevaren en bij een volgende trip kom ik graag weer terug bij Adria Yachting. Met vriendelijke groet, Lex Hammers"
Zeilvakantie Athene23 juli 2016"De vakantie was heerlijk. Het zeilen in Griekenland is ons zeer goed bevallen en de boot was prima en goede service aldaar en vriendelijke en behulpzame mensen."
Zeilvakantie Lefkas dinsdag 2 juni 2016 "Bedankt voor het bemiddelen! Het was fantastisch! Alles was prima geregeld. De boot was prima uitgerust en we hebben het heerlijk gehad. Groetjes familie Vermeer"
Zeilvakantie Thailandmaandag 2 februari 2015 "Wij hebben een fantastische zeilvakantie gehad en de kinderen hebben het ook geweldig naar hun zin gehad. Het was voor ons heel spannend om ze ver weg te gaan zeilen maar alles was tot in de puntjes geregeld. Dank je Marjolein voor al je hulp en geduld met ons. Groetjes Jeannete."
Zeilvakantie Fethiyemaandag 7 juli 2014"Een heerlijke zeilvakantie gehad, het weer was niet de hele week zoals op gehoopt maar dat mocht de pret niet drukken. Tot volgend jaar!"
Zeilvakantie Lefkas4 juli 2015"Weer thuis na een heerlijke zeilvakantie. Dank wederom voor jullie moeite en service. Liesbeth den Braber"
Zeilvakantie Mallorca11 juli 2015"Heerlijk gezeild vanaf Mallorca, wij dachten altijd dat het heel erg toeristisch zou zijn, niets was minder waar. Super zeilgebied en komen zeker nog eens terug hier. Groeten de zeilersgroep uit Antwerpen."

Top bestemmingen

Persoonlijke offerte

Wij adviseren graag bij de keuze van huurjacht en vaargebied.

  • Alles geregeld via 1 contactpersoon
  • Korting voor Adria Yachting klanten
  • Specialist sinds 1995
  • SGR garantie

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons 0111-412226
Stel je vraag online Live chat

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Vrijblijvend informeren