Menu
Bestemming Caribbean

Zeiljacht huren in de Caribbean

Beleef een zeilvakantie in de Caribbean, een zeiljacht huren in de Caribbean is genieten van een zeilvakantie in een schitterden zeilgebied met een helderblauwe zee, wuivende palmbomen en parelwitte stranden. De mooiste baaien en eilanden zijn alleen per boot te bereiken.Toch is het Caribische gebied veel gevarieerder dan men denkt, zowel wat betreft taal en cultuur als landschap. Naast uitgestrekte stranden heeft de Caribbean ook vulkanische gebergten, groene met bloemen begroeide heuvels, mangrovebossen en oerwouden. En tijdens een zeilvakantie in de Caribbean is er een grote kans dat u schildpadden, dolfijnen en vliegende vissen zult zien. Zeilen in deze tropische omgeving is als zeilen in het paradijs.

Neem een duikbril en snorkel mee om de pracht van de onderwater wereld te ontdekken zoals tropische vissen en kleurig koraal.

Van eiland naar eiland zeilen

De afstanden tussen de eilanden in de Caribbean zijn niet groot. Een aanrader zijn: Sint Vincent en de Grenadines, Martinique, Guadeloupe, St.Maarten en de Britse Maagdeneilanden. De zee is zonder getijden en met een constante deining alleen tussen de eilanden is er meer golfslag. De eilanden bieden een goede beschutting tegen de soms krachtige wind.

Weer in de Caribbean

De gemiddelde temperatuur is 29°C in de winter en 31°C in de zomer. Er is een droge periode, die valt tussen december en juni, in de natte periode kan er dagelijks een fikse bui vallen, maar het regent zelden een hele dag. Vanaf november tot april is het de meest ideale tijd, het orkaanseizoen is voorbij en de temperatuur is zeer aangenaam.  Er waait een constante passaat wind uit noordwestelijke richting, in de wintermaanden kan het wat harder waaien, de windkracht kan variëren van 4 tot 7 beaufort.

Kenmerken van een zeilvakantie in de Carieb

  • Helder water en tropische temperaturen
  • Mooie baaien en witte zandstranden
  • Veel eilanden en beschutte ankerplaatsen
  • Constante passaatwind
  • Fascinerende onderwater wereld
Bekijk beschikbaarheid
Sfeer & Impressie
Ontdek de Caribbean

Een zeilers paradijs met een betoverende onderwater wereld. De Caribbean staat garant voor een geslaagde zeilvakantie. Once in your life you need to sail the Caribbean.

Sailing in Paradise

Zeilen in deze tropische omgeving is als zeilen in het paradijs. Er is altijd wind en een constante tempertatuur van 30 graden.

Persoonlijke offerte

Wij adviseren graag bij de keuze van huurjacht en vaargebied.

  • Alles geregeld via 1 contactpersoon
  • Korting voor Adria Yachting klanten
  • Specialist sinds 1995
  • SGR garantie

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons +31 (0)111-412226

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Vrijblijvend informeren
Referenties
Zeilvakantie Griekenland vanaf Athenezaterdag 29 april 2017"Alles was perfect geregeld. De taxitransfer de ontvangst in de marina en de boot. Het het gebrek aan wind zullen wij je niet kwalijk nemen . Bij een volgend zeilavontuur zal ik zeker weer bij jullie aankloppen. Ook zal ik Adria zeker aanbevelen als dit ter sprake komt. Nogmaals dank voor de perfecte organisatie. Met vriendelijke groeten, Kees Hofman en bemanning"
Griekenland Saronische Golf & PeloponnesosZaterdag 3 juni 2017"Wij genieten enorm van onze vakantie!! Maken op dit moment een prachtige tocht naar Monemvasia. Het is een fantastisch zeilgebied. Op enkele kleine mankementen aan de boot na (die we hebben doorgeven) is alles perfect in orde!! Groetjes familie Lagerberg"
Zeilvakantie TurkijeWoensdag 31 mei 2017"Wij hebben een fantastische zeilvakantie gehad. Alles is vlot verlopen. Ook de Balina was zeiltechnisch prima in orde. Weer een reis om in te kaderen... Spijtig dat veel mensen nu door de politieke situatie vooroordelen hebben om niet naar Turkije te trekken. Wij zijn gegaan en hebben er geen spijt van. Wij vinden het heel erg dat door het massaal wegblijven van de toeristen het in de toekomst voor heel wat Turken het er niet makkelijker op gaat worden. Magda en Dirk"
Zeilvakantie Mallorca 3 september 2016"Super! Bedankt voor de snelle reactie en het regelen. Mede door jullie organisatie is onze zeilvakantie erg fijn geweest. Volgend jaar hebben wij waarschijnlijk andere vakantieplannen, maar bij een volgende zeilvakantie zullen we zeker contact met jullie opnemen! Groetjes en en bedankt. Hetty en Kees"