Menu
Bestemming Frankrijk

Zeiljacht huren in Frankrijk

Een zeiljacht huren in Frankrijk is een goede keuze. Zeilen in Frankrijk is leven als god in Frankrijk en genieten van heerlijk weer en de typisch Franse cultuur. De Franse Middellandse zeekust met helderblauw water wordt niet voor niets de Côte d’Azur genoemd en is één aaneenschakeling van bruisende badplaatsen met veel vertier. Er zijn baaien waar je kunt ankeren om te zwemmen en te luieren en met een glas wijn in de hand te genieten van een fraaie zonsondergang. Frankrijk heeft een rijke geschiedenis dat ervoor zorgt dat er genoeg te zien is tijdens de zeilvakantie.

Naast natuur en cultuur is Frankrijk ook nog eens het goede adres voor lekker eten en heerlijke wijnen. Natuurlijk is er ‘s ochtends een heerlijk vers croissantje verkrijgbaar, wat het ultieme zeilvakantie gevoel compleet maakt. Een zeiljacht huren in Frankrijk is een droom van iedere zeiler, en zeilen in Frankrijk is leuk voor het gezin of een groep vrienden.

 

Vaargebied

Er zijn voldoende verscholen ankerbaaien en kleine jachthavens in dit gebied aanwezig, de grote jachthavens zijn druk en duur en kunt u beter vermijden. De zee is over het algemeen rustig en tij en stroom zijn te verwaarlozen. Afstanden per dag : 5– 25 Nm

Het weer

Het warme middellandse zee klimaat zorgt ervoor dat er vroeg in het voorseizoen tot laat in het naseizoen prima gevaren kan worden. De wind waait in het zomerseizoen over het algemeen niet hard. Gemiddeld  3- 6 bft

Waarom een zeilvakantie in Frankrijk

  • Heerlijke Franse keuken
  • Prachtig helder water
  • Uitgestrekte stranden
  • Mooie ankerbaaien
  • Levendige havenplaatsen
Bekijk beschikbaarheid
Sfeer & Impressie
Als een god in Frankrijk

Frankrijk is genieten van historische steden en een prachtige kustlijn, gevarieerde landschappen en een uitstekende keuken. En niet te vergeten de vriendelijke bevolking.

Viva la France

Frankrijk biedt vele culturele bezienswaardigheden, en dit samen met het varen onder een strakblauwe hemel en helderblauw water staat garant voor de perfecte zeilvakantie.

Frankrijk Bestemmingen

Frankrijk biedt nog veel meer mogelijkheden voor een vaarvakantie. Ook het eiland Corsica gelegen in de Middellandse Zee is een goede keuze voor een zeilvakantie.

Persoonlijke offerte

Wij adviseren graag bij de keuze van huurjacht en vaargebied.

  • Alles geregeld via 1 contactpersoon
  • Korting voor Adria Yachting klanten
  • Specialist sinds 1995
  • SGR garantie

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons 0111-412226
Stel je vraag online Live chat

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Vrijblijvend informeren
Referenties
Zeilvakantie Mallorca11 juli 2015"Heerlijk gezeild vanaf Mallorca, wij dachten altijd dat het heel erg toeristisch zou zijn, niets was minder waar. Super zeilgebied en komen zeker nog eens terug hier. Groeten de zeilersgroep uit Antwerpen."
Zeilvakantie Lefkas4 juli 2015"Weer thuis na een heerlijke zeilvakantie. Dank wederom voor jullie moeite en service. Liesbeth den Braber"
Zeilvakantie Fethiyemaandag 7 juli 2014"Een heerlijke zeilvakantie gehad, het weer was niet de hele week zoals op gehoopt maar dat mocht de pret niet drukken. Tot volgend jaar!"