Menu
Bestemming Griekenland

Zeiljacht huren Griekenland

Een zeiljacht huren in Griekenland is een beleving, dit omdat het land veel te bieden heeft: Een eeuwenoude cultuur, met een steeds wisselend landschap. Er zijn mooie stranden, oude vissers dorpjes en schitterende baaien. Tussen de eilanden zijn er veel verschillen en elk vaargebied heeft zijn eigen karakter. Griekenland staat ook wel bekend om de overheerlijke keuken, probeer de typisch Griekse gerechten, of de verse vis die ’s ochtends gevangen wordt.

Met je gehuurde zeiljacht langs de Griekse kust

De vaarmogelijkheden zijn vrijwel oneindig, een zeiljacht huren in de Cycladen waar de sportieve zeiler wordt uitgedaagd door winden die onverwacht van richting en kracht kunnen variëren tot de lonïsche Zee waar het stabiele weer zeer geschikt is voor zeilers die rustig en ontspannen willen varen. De Saronische Golf, Cycladen en de lonische Zee zijn echter allemaal van een adembenemende schoonheid, vele eilanden, helder blauw water, talloze zandstranden, pittoreske haventjes, elke plaats met heeft een specifiek karakter.

Weer

Dankzij het gunstige klimaat is Griekenland een ideaal vaargebied vanaf april tot november, met een gemiddelde windkracht van 4 Bft. De Cycladen staat bekend om een hardere wind waarbij in de maanden juli en augustus de Meltimi het krachtigst is.

Waarom een zeiljacht huren in Griekenland

  • Helder water en een aangename temperatuur
  • Mooie baaien om te ankeren
  • Rijke historie
  • Levendige havenplaatsen
  • Rustige vissersdorpjes
Zoek een jacht
Sfeer & Impressie
Zeilen in Griekenland is een belevenis

De vaarmogelijkheden zijn vrijwel oneindig, van de Cycladen tot de lonische Zee met de eilanden Lefkas en Corfu tot de Saronische Golf bij Athene.

Flottieje zeilen of bare boat zeilen

Griekenland biedt vele culturele bezienswaardigheden, en dit samen met het varen onder een strakblauwe hemel en helderblauw water staat garant voor de perfecte zeilvakantie.

Griekenland Bestemmingen

In Griekenland zijn er diverse mooie vaargebieden. Kies de Ionische Zee met de eilanden Lefkas en Corfu of kies de Saronische Golf en de Argolische Golf vanaf Athene. Voor de sportieve zeilers zijn de Cycladen een ware uitdaging.

Persoonlijke offerte

Wij adviseren graag bij de keuze van huurjacht en vaargebied.

  • Alles geregeld via 1 contactpersoon
  • Korting voor Adria Yachting klanten
  • Specialist sinds 1995
  • SGR garantie

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons +31 (0)111-412226

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Vrijblijvend informeren