Menu
Bestemming Kroatië

Een zeiljacht huren in Kroatië is een echte aanrader

Een zeilboot huren in Kroatië, maar ook een catamaran huren of een motorjacht huren in Kroatië is een absolute aanrader.

Met een kustlijn van 5000 kilometer beschut door een keten van 700 eilanden, historische stadjes, verborgen baaien, goed uitgeruste marina’s, prachtig helder water en een prima klimaat maakt Kroatië tot een populaire vaarbestemming. Het Kornati gebied met de plaatsen Murter, Sukosan, Zadar en Biograd is verreweg het meest populaire gebied van Kroatie voor een vaarvakantie. Dit Nationaal Park is een uitgestrekt gebied van +/- 300 km2 met ongeveer 140 grote en kleine eilandjes die vanwege hun uiterlijk uniek zijn. Maar ook het zuiden rond Split en Dubrovnik en het vaargebied in de Kvarner regio en Istrië zijn een aanrader.

Zeilen in Kroatië

Voor de watersporter is het klimaat, de faciliteiten en de diversiteit van het vaargebied ideaal. Een combinatie van levendige toeristische plaatsen en rustige ankerplekken. Er is geen eb en vloed en de zee is over het algemeen kalm. Dit maakt Kroatië daarom zo populair voor een vakantie op het water.

Het weer in Kroatië

Het vaarseizoen in Kroatië loopt van mei tot september met een temperatuur in de zomer zo’n 30 graden. De gemiddelde windkracht is meestal niet meer dan 3 tot 4 Bft. In juli en augustus zijn er periodes met minder wind en is het ideaal voor mensen die er van houden om onder rustige omstandigheden te varen.

Waarom een zeilvakantie in Kroatië

  • Helder water en een aangename temperatuur
  • Vele historische en culturele bezienswaardigheden
  • Honderden eilandjes
  • Mooie baaien om te ankeren
  • Levendige havenplaatsen

Twijfel je toch nog? Bekijk dan ook de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een zeilvakantie in Griekenland.

Bekijk beschikbaarheid
Sfeer & Impressie
Ruime keuze

Kroatie biedt een prachtige en afwissende vaarvakantie en een ruime keuze uit zeiljachten, catamarans en motorjachten.

Bareboat , flottielje zeilen of een motorjacht huren.

Historische steden, talrijke eilanden en baaien. Een vaarvakantie voor ieder wat wils. Kroatië is makkelijk te bereiken met de auto of het vliegtuig.

Persoonlijke offerte

Wij adviseren graag bij de keuze van huurjacht en vaargebied.

  • Alles geregeld via 1 contactpersoon
  • Korting voor Adria Yachting klanten
  • Specialist sinds 1995
  • SGR garantie

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons +31 (0)111-412226

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Vrijblijvend informeren
Referenties
Griekenland Saronische Golf & PeloponnesosZaterdag 3 juni 2017"Wij genieten enorm van onze vakantie!! Maken op dit moment een prachtige tocht naar Monemvasia. Het is een fantastisch zeilgebied. Op enkele kleine mankementen aan de boot na (die we hebben doorgeven) is alles perfect in orde!! Groetjes familie Lagerberg"
Zeilvakantie TurkijeWoensdag 31 mei 2017"Wij hebben een fantastische zeilvakantie gehad. Alles is vlot verlopen. Ook de Balina was zeiltechnisch prima in orde. Weer een reis om in te kaderen... Spijtig dat veel mensen nu door de politieke situatie vooroordelen hebben om niet naar Turkije te trekken. Wij zijn gegaan en hebben er geen spijt van. Wij vinden het heel erg dat door het massaal wegblijven van de toeristen het in de toekomst voor heel wat Turken het er niet makkelijker op gaat worden. Magda en Dirk"
Zeilvakantie Mallorca 3 september 2016"Super! Bedankt voor de snelle reactie en het regelen. Mede door jullie organisatie is onze zeilvakantie erg fijn geweest. Volgend jaar hebben wij waarschijnlijk andere vakantieplannen, maar bij een volgende zeilvakantie zullen we zeker contact met jullie opnemen! Groetjes en en bedankt. Hetty en Kees"
Zeilvakantie Kroatië13 augustus 2016"Wij hebben een prima zeilvakantie gehad. Alles was goed geregeld en de boot was ook prima onderhouden, met een goed stel zeilen. Dat laatste heb ik wel eens anders meegemaakt. Wij hebben heerlijk gevaren en bij een volgende trip kom ik graag weer terug bij Adria Yachting. Met vriendelijke groet, Lex Hammers"
Zeilvakantie Athene23 juli 2016"De vakantie was heerlijk. Het zeilen in Griekenland is ons zeer goed bevallen en de boot was prima en goede service aldaar en vriendelijke en behulpzame mensen."
Zeilvakantie Lefkas dinsdag 2 juni 2016 "Bedankt voor het bemiddelen! Het was fantastisch! Alles was prima geregeld. De boot was prima uitgerust en we hebben het heerlijk gehad. Groetjes familie Vermeer"