Menu
Bestemming Corfu

Flottielje zeilen in Corfu

Voor flottielje zeilen is Corfu de ideale vaarbestemming. Corfu is het groenste eiland van de Ionische Zee en heeft schitterende baaien en talrijke witte zandstranden.

De Corfu flottielje biedt veel tijd om in een baai voor anker te gaan om te zwemmen, te snorkelen of om een dorpje te bezoeken. De flottielje leiding laat je de mooiste plekken zien en assisteert met het wegvaren en aanleggen. Via de marifoon kun je onderweg ook altijd om assistentie vragen. Lijkt Corfu je toch niet ideaal? Bekijk dan zeker ook even onze mogelijkheden voor flottielje zeilen Poros.

Route

Zaterdag kom je aan boord van je gehuurde zeiljacht en is er tijd om boodschappen te doen en de boot te bevoorraden. De volgende ochtend begint de flottielje na de eerste briefing. Tijdens deze briefing wordt de route van de dag bekend gemaakt en is er de kennismaking met de flottielje leiders en de overige deelnemers. De route is afhankelijk van de windrichting en de windkracht.

Wij zullen de eilanden Paxos, Anti-Paxos bezoeken en met de flottielje kom je ook in mooie baaien en kleine vissershaventjes waar je kunt genieten van heerlijke verse  Griekse gerechten.

Weer

Op Corfu is het zonnig en warm vanaf mei t/m oktober, met een gemiddelde temperatuur van 25 graden, en de windkracht is gemiddeld 2 tot 5 bft.

Bereikbaarheid

Je vliegt op Corfu vanaf Amsterdam, Brussel, Rotterdam, Groningen, Eindhoven, Maastricht of Wheeze (Dld)

Kies uit het aanbod van jachten. Er is de keuze uit een zeiljacht vanaf 4 tot 12 personen.

Waarom flottielje zeilen vanaf Corfu

  • beschut en rustig vaarwater
  • korte dag afstanden +/- 15 mijl per dag
  • uitstekend geschikt voor jonge kinderen
  • prachtige zandstranden en vele mooie baaitjes
  • Nederlandse flottielje begeleiding

Wil je toch zelfstandiger zeilen in Griekenland? Dat kan natuurlijk ook!

Sfeer & Impressie
Corfu de ideale vaarbestemming

Voor de zeiler is Corfu de ideale vakantiebestemming. Corfu is het groenste eiland van de Ionische archipel en heeft uitgestrekte bossen, mooie heuvelruggen, lange zandstranden en talrijke baaien.

Flottielje zeilen Corfu is een beleving.

De Corfu flottielje biedt veel tijd om in een baai voor anker te gaan om te zwemmen, te snorkelen of om een dorpje te bezoeken. Rust, mooie afgelegen baaien en kleine, pittoreske haventjes, met de flottielje kom je het allemaal tegen.

Persoonlijke offerte

Wij adviseren graag bij de keuze van huurjacht en vaargebied.

  • Alles geregeld via 1 contactpersoon
  • Korting voor Adria Yachting klanten
  • Specialist sinds 1995
  • SGR garantie

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons +31 (0)111-412226

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Vrijblijvend informeren