Menu
Bestemming Frankrijk

Zeiljacht huren in Frankrijk

Een zeiljacht huren in Frankrijk is een goede keuze. Zeilen in Frankrijk is leven als god in Frankrijk en genieten van heerlijk weer en de typisch Franse cultuur. De Franse Middellandse zeekust met helderblauw water wordt niet voor niets de Côte d’Azur genoemd en is daarnaast één aaneenschakeling van bruisende badplaatsen met veel vertier. Er zijn baaien waar je kunt ankeren om te zwemmen evenals te luieren en met een glas wijn in de hand te genieten van een fraaie zonsondergang. Frankrijk heeft een rijke geschiedenis dat ervoor zorgt dat er genoeg te zien is tijdens de zeilvakantie.

Naast natuur en cultuur is Frankrijk ook nog eens het goede adres voor lekker eten en heerlijke wijnen. Natuurlijk is er ‘s ochtends een heerlijk vers croissantje verkrijgbaar, wat het ultieme zeilvakantie gevoel compleet maakt. Een zeiljacht huren in Frankrijk is een droom van iedere zeiler. En zeilen in Frankrijk is zowel leuk voor het gezin, als voor een groep vrienden.

Vaargebied

Er zijn voldoende verscholen ankerbaaien en kleine jachthavens in dit gebied aanwezig, de grote jachthavens zijn druk en duur en kunt u daarom beter vermijden. De zee is over het algemeen rustig en tij en stroom zijn te verwaarlozen. Afstanden per dag : 5– 25 Nm.

Het weer

Het warme middellandse zee klimaat zorgt ervoor dat er vroeg in het voorseizoen tot laat in het naseizoen prima gevaren kan worden. De wind waait in het zomerseizoen over het algemeen niet hard. Gemiddeld  3- 6 bft.

Waarom een zeilvakantie in Frankrijk

  • Heerlijke Franse keuken
  • Prachtig helder water
  • Uitgestrekte stranden
  • Mooie ankerbaaien
  • Levendige havenplaatsen
Bekijk beschikbaarheid
Sfeer & Impressie
Als een god in Frankrijk

Frankrijk is genieten van historische steden en een prachtige kustlijn, gevarieerde landschappen en een uitstekende keuken. En niet te vergeten de vriendelijke bevolking.

Viva la France

Frankrijk biedt vele culturele bezienswaardigheden, en dit samen met het varen onder een strakblauwe hemel en helderblauw water staat garant voor de perfecte zeilvakantie.

Frankrijk Bestemmingen

Frankrijk biedt nog veel meer mogelijkheden voor een vaarvakantie. Ook het eiland Corsica gelegen in de Middellandse Zee is een goede keuze voor een zeilvakantie.

Persoonlijke offerte

Wij adviseren graag bij de keuze van huurjacht en vaargebied.

  • Alles geregeld via 1 contactpersoon
  • Korting voor Adria Yachting klanten
  • Specialist sinds 1995
  • SGR garantie

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons +31 (0)111-412226

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Vrijblijvend informeren
Referenties
Zeilvakantie Griekenland vanaf Athenezaterdag 29 april 2017"Alles was perfect geregeld. De taxitransfer de ontvangst in de marina en de boot. Het het gebrek aan wind zullen wij je niet kwalijk nemen . Bij een volgend zeilavontuur zal ik zeker weer bij jullie aankloppen. Ook zal ik Adria zeker aanbevelen als dit ter sprake komt. Nogmaals dank voor de perfecte organisatie. Met vriendelijke groeten, Kees Hofman en bemanning"
Griekenland Saronische Golf & PeloponnesosZaterdag 3 juni 2017"Wij genieten enorm van onze vakantie!! Maken op dit moment een prachtige tocht naar Monemvasia. Het is een fantastisch zeilgebied. Op enkele kleine mankementen aan de boot na (die we hebben doorgeven) is alles perfect in orde!! Groetjes familie Lagerberg"
Zeilvakantie TurkijeWoensdag 31 mei 2017"Wij hebben een fantastische zeilvakantie gehad. Alles is vlot verlopen. Ook de Balina was zeiltechnisch prima in orde. Weer een reis om in te kaderen... Spijtig dat veel mensen nu door de politieke situatie vooroordelen hebben om niet naar Turkije te trekken. Wij zijn gegaan en hebben er geen spijt van. Wij vinden het heel erg dat door het massaal wegblijven van de toeristen het in de toekomst voor heel wat Turken het er niet makkelijker op gaat worden. Magda en Dirk"
Zeilvakantie Mallorca 3 september 2016"Super! Bedankt voor de snelle reactie en het regelen. Mede door jullie organisatie is onze zeilvakantie erg fijn geweest. Volgend jaar hebben wij waarschijnlijk andere vakantieplannen, maar bij een volgende zeilvakantie zullen we zeker contact met jullie opnemen! Groetjes en en bedankt. Hetty en Kees"