Menu
Bestemming Kroatië

Flottielje zeilen Kroatië

Flottielje zeilen  in Kroatië is een gezellige en ontspannen manier om te kunnen zeilen in Kroatië. Kinderen leggen snel contact en ouders kunnen ontspannen genieten van het zeilen en de bezienswaardigheden welke de Kroatische kust te bieden heeft. De flottielje leiders laten je de mooiste plekken zien en assisteren waar nodig.

Onze flottieljes in Kroatië start altijd op zaterdag, dan kom je aan boord van je gehuurde zeiljacht en is er tijd om boodschappen te doen en de boot te bevoorraden. De volgende ochtend begint de flottielje na de eerste briefing. Tijdens de briefing wordt de route van de dag bekend gemaakt en is er de kennismaking met de flottielje leiders en de overige deelnemers.

Flottielje zeilen vanaf  Split of Sukosan,de Kornati route

Starthaven Sukosan. Deze flottielje route laat je de Kornati Eilanden zien. Je zeilt door smaragd groen water en kunt genieten van de schoonheid van de natuur in combinatie met prachtige historische plaatsen en schitterende baaien.

De route komt o.a. langs  het eiland Losinj – Primosten,  de Skradin watervallen, de Telascica baai, het Dalmatische vissersplaatsje Sali, het eiland Ugljan, en het eiland Olib waar de Romeinse tijd nog zichtbaar is en het ‘Riviera eiland’  Silba.

Weer

De gemiddelde windkracht is meestal niet meer dan 3 tot 4 Bft. In juli en augustus zijn er periodes met minder wind en is het ideaal voor mensen die er van houden om onder rustige omstandigheden te varen.

Bereikbaarheid

Met het vliegtuig naar Zadar of met de auto c.q. 1550 km vanaf Utrecht en Brussel.

Waarom flottielje zeilen in Kroatië

  • schitterend vaargebied
  • maximaal 10 zeiljachten
  • 8-20 mijl per dag
  • grote en dure jachthavens worden vermeden
  • Nederlands sprekende flottielje leiders

informeer naar de beschikbaarheid: info@adriayachting.nl

Sfeer & Impressie
Kies voor een relaxte zeilvakantie

Een ontspannen zeilvakantie waarbij jong en oud het naar zijn zin heeft en ''ontzorgen' een begrip is voor de flottielje leiding.

Flottielje zeilen met kinderen

Onder leiding van een ervaren flottielje leider de Kroatische eilanden ontdekken en met de boot liggen op de mooiste plaatsen en ankerplekken. Een prima zeilvakantie met kinderen.

Persoonlijke offerte

Wij adviseren graag bij de keuze van huurjacht en vaargebied.

  • Alles geregeld via 1 contactpersoon
  • Korting voor Adria Yachting klanten
  • Specialist sinds 1995
  • SGR garantie

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons +31 (0)111-412226

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Vrijblijvend informeren