Menu
Bestemming Malta

Een zeiljacht huren Malta

Een zeiljacht huren vanaf Malta is een echte aanrader. Malta ligt in de Middellandse Zee tussen Sicilië en Tunesië en is perfect voor een zeilvakantie. Het eilandenrijk bestaat uit 6 kleine eilanden waarvan alleen Malta, Gozo en Comino bewoond zijn. De overige drie eilandjes Cominotto, Filfla en St. Pauls Island zijn onbewoond. Malta heeft een rijke historie en gezellige kustplaatsjes. Er zijn op het eiland veel bezienswaardigheden, een aanrader is de hoofdstad Valletta, een prachtige Stad met Arabische invloeden.

Malta biedt een uitgebreid en gevarieerd zeilgebied en heeft veel te bieden voor een zeilvakantie. De eilanden hebben beeldschone stranden, afgewisseld met rotskusten en talrijke baaien. De kleinere eilanden zijn een stuk rustiger en minder toeristisch, dus reden genoeg om te bezoeken. De baaien bieden aan het eind van de dag een ideale ankerplek.

Klimaat

Vanzelfsprekend heeft Malta een Mediterraan klimaat. Tijdens de zomermaanden lopen de temperaturen uiteen van 23° tot ruim boven de 30° Celsius. Met gemiddeld 10 tot 13 uur zonneschijn per dag zijn de neerslagkansen te verwaarlozen in deze periode. De gemiddelde windkracht is 4 Bft. Vanaf september kan de wind toenemen tot windkracht 5-7.

Waarom een zeilvakantie vanaf Malta

  • Mooie baaien om te ankeren
  • Rijke historie
  • Helder water en een aangename temperatuur
  • Constante wind
Zoek een jacht
Sfeer & Impressie
Cultuur en zon

Een zonovergoten eilandengroep in de Middellandse zee met een schat aan cultureel erfgoed. Een zeilgebied met afwisseling en een costante wind

Ontdek Malta

Malta biedt vele culturele bezienswaardigheden, en dit samen met het varen onder een strakblauwe hemel en helderblauw water staat garant voor de perfecte zeilvakantie.

Persoonlijke offerte

Wij adviseren graag bij de keuze van huurjacht en vaargebied.

  • Alles geregeld via 1 contactpersoon
  • Korting voor Adria Yachting klanten
  • Specialist sinds 1995
  • SGR garantie

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons +31 (0)111-412226

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Vrijblijvend informeren
Referenties
Zeilvakantie Griekenland vanaf Athenezaterdag 29 april 2017"Alles was perfect geregeld. De taxitransfer de ontvangst in de marina en de boot. Het het gebrek aan wind zullen wij je niet kwalijk nemen . Bij een volgend zeilavontuur zal ik zeker weer bij jullie aankloppen. Ook zal ik Adria zeker aanbevelen als dit ter sprake komt. Nogmaals dank voor de perfecte organisatie. Met vriendelijke groeten, Kees Hofman en bemanning"
Griekenland Saronische Golf & PeloponnesosZaterdag 3 juni 2017"Wij genieten enorm van onze vakantie!! Maken op dit moment een prachtige tocht naar Monemvasia. Het is een fantastisch zeilgebied. Op enkele kleine mankementen aan de boot na (die we hebben doorgeven) is alles perfect in orde!! Groetjes familie Lagerberg"
Zeilvakantie TurkijeWoensdag 31 mei 2017"Wij hebben een fantastische zeilvakantie gehad. Alles is vlot verlopen. Ook de Balina was zeiltechnisch prima in orde. Weer een reis om in te kaderen... Spijtig dat veel mensen nu door de politieke situatie vooroordelen hebben om niet naar Turkije te trekken. Wij zijn gegaan en hebben er geen spijt van. Wij vinden het heel erg dat door het massaal wegblijven van de toeristen het in de toekomst voor heel wat Turken het er niet makkelijker op gaat worden. Magda en Dirk"
Zeilvakantie Mallorca 3 september 2016"Super! Bedankt voor de snelle reactie en het regelen. Mede door jullie organisatie is onze zeilvakantie erg fijn geweest. Volgend jaar hebben wij waarschijnlijk andere vakantieplannen, maar bij een volgende zeilvakantie zullen we zeker contact met jullie opnemen! Groetjes en en bedankt. Hetty en Kees"