Menu
Bestemming Zweden

Lange zomeravonden en een ongerept vaargebied

Een zeiljacht huren in Zweden is een goede keuze. Een zeilvakantie in Zweden is genieten van een ongerepte natuur en van vrijheid. Het Allemansrecht (‘Allemansrätt’) geeft het recht om in Zweden overal “vrij”aan te leggen en te ankeren om ongestoord te genieten van de lange zomeravonden.

Jacht huren in Zweden

Zweden is het land van de scherenkust, uitgestrekte natuur en eeuwenoude tradities. U kunt kiezen voor rust maar ook voor de levendigheid van de diverse kustplaatsjes. Langs de kust zijn er duizenden eilandjes, terwijl er in het binnenland bossen en meren zijn.

Op het water is er voldoende te beleven. De honderden meren zijn nog maar het begin van de mogelijkheden die Zweden biedt voor een vaarvakantie. Voor langere tochten is de gevarieerde Zweedse kustlijn uitermate geschikt. Langs de kust komt u vele unieke vogelsoorten tegen en een adembenemende natuur.

Een aanrader om te zeilen is de Westkust vanaf Göteborg met zijn vele scheren, evenals de Archipelago vanaf Stockholm aan de Oostkust van Zweden.

Klimaat

De beste periode voor een zeilvakantie is vanaf mei tot half augustus, waarbij juni en begin juli het meest stabiele weer is met de langste dagen, waarbij het maar drie uur per dag donker is.

Waarom een zeilvakantie in Zweden

  • Lange zomeravonden
  • Overal gratis aanleggen
  • Rust en ruimte
  • Gevarieerd vaargebied
  • Ongerepte natuur
Zoek een jacht
Sfeer & Impressie
Uitgestrekte natuur en eeuwenoude tradities

Zweden is het land van de scherenkust, uitgestrekte natuur en eeuwenoude tradities.

Vrijheid en ruimte

Zweden is genieten van een ultieme vrijheid. Aanleggen is overal gratis toegestaan.

Persoonlijke offerte

Wij adviseren graag bij de keuze van huurjacht en vaargebied.

  • Alles geregeld via 1 contactpersoon
  • Korting voor Adria Yachting klanten
  • Specialist sinds 1995
  • SGR garantie

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons +31 (0)111-412226

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Vrijblijvend informeren
Referenties
Zeilvakantie Griekenland vanaf Athenezaterdag 29 april 2017"Alles was perfect geregeld. De taxitransfer de ontvangst in de marina en de boot. Het het gebrek aan wind zullen wij je niet kwalijk nemen . Bij een volgend zeilavontuur zal ik zeker weer bij jullie aankloppen. Ook zal ik Adria zeker aanbevelen als dit ter sprake komt. Nogmaals dank voor de perfecte organisatie. Met vriendelijke groeten, Kees Hofman en bemanning"
Griekenland Saronische Golf & PeloponnesosZaterdag 3 juni 2017"Wij genieten enorm van onze vakantie!! Maken op dit moment een prachtige tocht naar Monemvasia. Het is een fantastisch zeilgebied. Op enkele kleine mankementen aan de boot na (die we hebben doorgeven) is alles perfect in orde!! Groetjes familie Lagerberg"
Zeilvakantie TurkijeWoensdag 31 mei 2017"Wij hebben een fantastische zeilvakantie gehad. Alles is vlot verlopen. Ook de Balina was zeiltechnisch prima in orde. Weer een reis om in te kaderen... Spijtig dat veel mensen nu door de politieke situatie vooroordelen hebben om niet naar Turkije te trekken. Wij zijn gegaan en hebben er geen spijt van. Wij vinden het heel erg dat door het massaal wegblijven van de toeristen het in de toekomst voor heel wat Turken het er niet makkelijker op gaat worden. Magda en Dirk"
Zeilvakantie Mallorca 3 september 2016"Super! Bedankt voor de snelle reactie en het regelen. Mede door jullie organisatie is onze zeilvakantie erg fijn geweest. Volgend jaar hebben wij waarschijnlijk andere vakantieplannen, maar bij een volgende zeilvakantie zullen we zeker contact met jullie opnemen! Groetjes en en bedankt. Hetty en Kees"