Menu
Bestemming Spanje

Een zeiljacht huren in Spanje, een aanrader!

Genieten van zon, zee en de Spaanse cultuur, dat is een zeilvakantie in Spanje. Een zeiljacht huren in Spanje is een goede keuze voor zonaanbidders en cultuurliefhebbers. Het is heerlijk zeilen in Spanje. De mooie stranden, gezellige uitgaansgelegenheden en sfeervolle terrasjes zorgen voor een ideale zeilvakantie. Er zijn schitterende zeilgebieden om te ontdekken, zoals de Costa Brava met Barcelona, de Balearen met Mallorca, Menorca en Ibiza en niet te vergeten de Canarische Eilanden aan de westkust. Spanje is één van de meeste exotische landen in Europa voor een zeilvakantie. Na een dag zeilen en voor anker gaan in een baai en genieten van de ondergaande zon, dat is Eviva Espana! Een zeiljacht huren in Spanje is voor kinderen en het hele gezin een succes. Het is heerlijk zeilen in Spanje en genieten. Daarnaast is Spanje ook nog eens eenvoudig bereikbaar voor een zeilvakantie. De Spaanse bevolking is vriendelijke en het eten is heerlijk. Een zeilvakantie voor iedereen. Maar misschien is een zeiljacht huren in Spanje helemaal niet uw wens. Geen probleem, een vaarvakantie met een motorboot behoort ook tot de mogelijkheden.

Klimaat

Een zeiljacht of motorboot huren in Spanje en zeilen in Spanje kan vrijwel het gehele jaar door. De gemiddelde temperatuur is het gehele haar 25 graden met een gemiddelde windkracht van 4 bft.

Waarom een zeiljacht huren in Spanje

  • Heerlijke temperatuur
  • Blauw helder water
  • Mooie baaien en stranden
  • Beschutte ankerplaatsen
  • Rijke cultuur
Zoek een jacht
Sfeer & Impressie
Zon en een azuurblauwe zee

Spanje is een vaargebied om bij weg te dromen. Geniet van de zon en het helderblauwe water.

Olé , Geniet aan de Spaanse kust

Ontdek de Spaanse kust vanaf het water. Spanje is het land voor de zonaanbidders en mooi weer zeilers.

Spanje Bestemmingen

In Spanje zijn er diverse mooie vaargebieden. Kies bijvoorbeeld voor een vaarvakantie ronde de Balearen met de eilanden Ibiza, Menorca en Mallorca. Of voor een vaarvakantie langs de Costa Brava met een bezoek aan de stad Barcelona.

Persoonlijke offerte

Wij adviseren graag bij de keuze van huurjacht en vaargebied.

  • Alles geregeld via 1 contactpersoon
  • Korting voor Adria Yachting klanten
  • Specialist sinds 1995
  • SGR garantie

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons +31 (0)111-412226

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Vrijblijvend informeren