Menu
Bestemming Barcelona, Costa Brava

Zeiljacht huren Barcelona en Costa Brava

Een zeiljacht huren vanaf  Barcelona is een perfecte combinatie van zeilen en een stedentrip. Een zeiljacht huren vanaf Barcelona betekent heerlijk zeilen langs de Costa Brava met altijd mooi weer, dat is zeilen in Spanje en genieten van zon, zee en de Spaanse cultuur. Een zeiljacht huren vanaf Barcelona en Costa Brava is een aanrader. Een zeilvakantie langs de Costa Brava biedt een ruime keuze aan mogelijkheden voor zonaanbidders, cultuurgenieters en watersportliefhebbers, er is voor ieder wat wils. De mooie stranden, gezellige uitgaansgelegenheden en sfeervolle terrasjes zorgen voor een ideale zeilvakantie. Genieten van heerlijk eten de Spaanse wijnen maken de zeilvakantie compleet. Een bezoek aan de stad Barcelona is een waar hoogtepunt van de zeilvakantie en een goede keuze voor het huren van een zeiljacht vanaf Barcelona. Kies voor Zeiljacht huren Barcelona en Costa Brava!

Het weer

De zomermaanden zijn aan de Costa Brava aangenaam warm en soms zelfs heet te noemen. De gemiddelde dagtemperatuur in de zomer ligt net iets onder de dertig graden Celsius. In de avond en nacht zal het afkoelen tot net iets onder de twintig graden Celsius. Op het warmste deel van de dag kan het kwik hier met gemak boven de veertig graden Celsius uitkomen. Maar op het water zorgt de altijd aanwezige zeewind voor de nodige verkoeling.

Waarom een zeilvakantie vanaf Barcelona en de Costa Brava

  • Helder water
  • Heerlijke temperatuur
  • Bezoek aan de stad Barcelona
  • Cultuur en historie
  • Afwisselend vaargebied
Sfeer & Impressie
Ondek de Spaanse kust

Ontdek de Spaanse kust vanaf het water. Spanje is het land voor zonaanbidders, cultuurliefhebbers en mooi weer zeilers. Een afwisselend vaargebied voor iedereen.

Zeilen en stedentrip

Een zeilvakantie langs de Spaanse kust met als hoogtepunt een bezoek aan Barcelona, een bruisende stad met een overweldige architectuur.

Persoonlijke offerte

Wij adviseren graag bij de keuze van huurjacht en vaargebied.

  • Alles geregeld via 1 contactpersoon
  • Korting voor Adria Yachting klanten
  • Specialist sinds 1995
  • SGR garantie

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons +31 (0)111-412226

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Vrijblijvend informeren