Menu
Bestemming Mallorca

Zeiljacht huren Mallorca

Zeilen rond Mallorca is een absolute beleving en het eiland is ook nog eens makkelijk te bereiken in een korte tijd vanaf Nederland en België. Een zeiljacht huren vanaf Mallorca biedt de mogelijkheid om te ankeren in baaitjes waar je alleen maar met een boot kunt komen maar ook om naar de overige eilanden van de Balearen te zeilen. De eilanden, Mallorca, Menorca en Ibiza bieden allen uitstekende watersportmogelijkheden en zijn zeer geschikt voor een zeilvakantie. Een zeiljacht huren vanaf Mallorca is een absolute aanrader. De hoofdeilanden van de Balearen: Mallorca, Ibiza, Menorca en Formentera bestaan uit talloze unieke plekjes en rustige baaitjes met zandstrandjes en kristalhelder water.

Ieder eiland kent zijn eigen charmes. De ruige kust van Menorca, de hoge bergkust in het westen van Mallorca of de talloze baaien aan de oostkust. Verder het idyllische maar ook “feesteiland” Ibiza en het vergeten eiland Formentera, met talrijke parelwitte zandstranden.

Motorjacht huren Mallorca

Geen zin in een zeilvakantie vanaf Mallorca? Dan is een motorjacht huren op Mallorca ook een goede keuze. Wij bieden diverse motorjachten aan voor een vaarvakantie vanaf Mallorca.

Het weer

De Balearen hebben een mediterraan klimaat met warme en droge zomers.  De middagtemperatuur ligt in de zomer rond de 29-30 graden, maar met een altijd verkoelende bries van zee is het vrijwel altijd aangenaam weer op de Balearen. Over het hele jaar valt er niet meer dan een paar honderd millimeter regen en dit valt dan ook nog eens overwegend in de wintermaanden.

Waarom een zeiljacht huren vanaf Mallorca

  • Helder water
  • Heerlijke temperatuur en altijd wind
  • Mooie baaien en stranden
  • Beschutte ankerplaatsen
Sfeer & Impressie
Geniet van zon en zee

Een zonovergoten vaarvakantie met een luxe zeiljacht of motorjacht, dat is pas genieten. Mallorca is een hele goede keuze voor een gelaagde vaarvakantie.

Een azuurblauwe zee

Een zeilersparadijs met de mooiste ankerplaatsen in de meest schitterende baaien waar je alleen maar met een boot kunt komen. Geniet van dit mooie Spaanse eiland.

Persoonlijke offerte

Wij adviseren graag bij de keuze van huurjacht en vaargebied.

  • Alles geregeld via 1 contactpersoon
  • Korting voor Adria Yachting klanten
  • Specialist sinds 1995
  • SGR garantie

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons +31 (0)111-412226

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Vrijblijvend informeren