Menu
Bestemming Ibiza

Zeiljacht huren Ibiza

Een zeiljacht huren vanaf Ibiza is een echte aanrader. Het eiland is idyllisch met mooie baaitjes, schitterende stranden en kristalhelder water, perfect voor een Ibiza zeilvakantie. Een zeiljacht huren vanaf Ibiza is genieten van zon, zee, wind en een schitterend zeilgebied.

De baaitjes zijn vaak alleen maar met een boot te bereiken en bieden een geschikte ankerplek voor de dag of voor de nacht. Maar het eiland is ook een “party eiland” met diverse uitgaansgelegenheden waar je tot vroeg in de ochtend kunt feesten totdat de zon opkomt. Een zeiljacht huren vanaf Ibiza geeft je de mogelijkheid om te ankeren in mooie baaitjes en te zwemmen en relaxen, maar biedt ook de mogelijkheid om de boot voor de deur te leggen van een discotheek en de hele nacht te partyen.

Ibiza heeft een binnenstad bestaande uit een wirwar van kleine straatjes en steegjes vol met barretjes, restaurantjes en winkeltjes. Kortom een eiland voor ieder wat wils. Een zeiljacht huren vanaf Ibiza en zeilen vanaf Ibiza is een echte aanrader.

Motorjacht huren Ibiza

Genieten van snelheid en heel veel comfort, huur dan een motorjacht. Het huren van een motorjacht op Ibiza behoort ook tot de mogelijkheden.

Het weer

Ibiza heeft een mediterraan klimaat met warme en droge zomers.  De middagtemperatuur ligt in de zomer rond de 29-30 graden, maar er is altijd een verkoelende wind van zee. Over het hele jaar valt er niet meer dan een paar honderd millimeter regen en dit valt dan ook nog eens overwegend in de wintermaanden. De windkracht is gemiddeld 4 bft en dit maakt het eiland ideaal voor een vaarvakantie.

Waarom een zeiljacht huren Ibiza

  • Helder water
  • Heerlijke temperatuur
  • Mooie baaien en stranden
  • Beschutte ankerplaatsen
  • Rust maar ook vertier
Sfeer & Impressie
Ontdek Ibiza

Altijd zon en een azuurblauwe zee, prachtige baaien om te ankeren en te zwemmen en te relaxen.

Rust en

De zon onder zien gaan en daarna het bruisende nachtleven van Ibiza ontdekken. Kies voor rust of voor veel verier. Ibzia.

Persoonlijke offerte

Wij adviseren graag bij de keuze van huurjacht en vaargebied.

  • Alles geregeld via 1 contactpersoon
  • Korting voor Adria Yachting klanten
  • Specialist sinds 1995
  • SGR garantie

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons +31 (0)111-412226

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Vrijblijvend informeren