Menu
Bestemming Malta

Een zeiljacht huren Malta

Een zeiljacht huren vanaf Malta is een echte aanrader. Malta ligt in de Middellandse Zee tussen Sicilië en Tunesië en is perfect voor een zeilvakantie. Het eilandenrijk bestaat uit 6 kleine eilanden waarvan alleen Malta, Gozo en Comino bewoond zijn. De overige drie eilandjes Cominotto, Filfla en St. Pauls Island zijn onbewoond. Malta heeft een rijke historie en gezellige kustplaatsjes. Er zijn op het eiland veel bezienswaardigheden, een aanrader is de hoofdstad Valletta, een prachtige Stad met Arabische invloeden.

Malta biedt een uitgebreid en gevarieerd zeilgebied en heeft veel te bieden voor een zeilvakantie. De eilanden hebben beeldschone stranden, afgewisseld met rotskusten en talrijke baaien. De kleinere eilanden zijn een stuk rustiger en minder toeristisch, dus reden genoeg om te bezoeken. De baaien bieden aan het eind van de dag een ideale ankerplek.

Klimaat

Vanzelfsprekend heeft Malta een Mediterraan klimaat. Tijdens de zomermaanden lopen de temperaturen uiteen van 23° tot ruim boven de 30° Celsius. Met gemiddeld 10 tot 13 uur zonneschijn per dag zijn de neerslagkansen te verwaarlozen in deze periode. De gemiddelde windkracht is 4 Bft. Vanaf september kan de wind toenemen tot windkracht 5-7.

Waarom een zeilvakantie vanaf Malta

  • Mooie baaien om te ankeren
  • Rijke historie
  • Helder water en een aangename temperatuur
  • Constante wind
Bekijk beschikbaarheid
Sfeer & Impressie
Cultuur en zon

Een zonovergoten eilandengroep in de Middellandse zee met een schat aan cultureel erfgoed. Een zeilgebied met afwisseling en een costante wind

Ontdek Malta

Malta biedt vele culturele bezienswaardigheden, en dit samen met het varen onder een strakblauwe hemel en helderblauw water staat garant voor de perfecte zeilvakantie.

Persoonlijke offerte

Wij adviseren graag bij de keuze van huurjacht en vaargebied.

  • Alles geregeld via 1 contactpersoon
  • Korting voor Adria Yachting klanten
  • Specialist sinds 1995
  • SGR garantie

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons 0111-412226
Stel je vraag online Live chat

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Vrijblijvend informeren
Referenties
Zeilvakantie Mallorca11 juli 2015"Heerlijk gezeild vanaf Mallorca, wij dachten altijd dat het heel erg toeristisch zou zijn, niets was minder waar. Super zeilgebied en komen zeker nog eens terug hier. Groeten de zeilersgroep uit Antwerpen."
Zeilvakantie Lefkas4 juli 2015"Weer thuis na een heerlijke zeilvakantie. Dank wederom voor jullie moeite en service. Liesbeth den Braber"
Zeilvakantie Fethiyemaandag 7 juli 2014"Een heerlijke zeilvakantie gehad, het weer was niet de hele week zoals op gehoopt maar dat mocht de pret niet drukken. Tot volgend jaar!"