Menu
Bestemming Corfu

zeiljacht huren Corfu

Een zeiljacht huren vanaf Corfu is een goede keuze voor een zeilvakantie. Het eiland heeft veel te bieden en heeft een beschut vaarwater waardoor het uitermate geschikt is voor een zeilvakantie met kinderen. Dit maakt zeilen vanaf Corfu tot een zeilvakantie voor jong en oud. Het groenste eiland van de Ionische archipel heeft pittoreske haventjes, mooie zandstranden en talrijke baaien. Een zeiljacht huren vanaf Corfu maakt het ook mogelijk om naar de meer zuidelijke eilanden Paxos en Anti-Paxos te zeilen, een waar paradijs voor zeilers. Na een dag zeilen is het heerlijk toeven in een baai voor anker of aan de kade van een vissersdorpje en te genieten van de Griekse streekgerechten met verse vis.

Zeilvakanties vanaf Corfu hebben Gouvia Marina als vertrek- en aankomsthaven. Gouvia Marina ligt slecht op een kwartier tot 20 minuten rijden vanaf het vliegveld Corfu en is een ideale start voor een zeilvakantie. De oude vissershaven en het fort van Corfu stad zijn op loopafstand van Gouvia Marina en zijn een bezoek meer dan waard. Er zijn verschillende uitkijkposten over de Ionische Zee en talrijke terrasjes en winkeltjes.

ervaring

Voor het zeilen vanaf Corfu heeft u enige zeilervaring nodig, maar het vaarwater is eenvoudig en daardoor zeer geschikt voor een zeilvakantie met het gezin en kinderen.
Ook bieden wij de mogelijkheid tot flottielje zeilen Corfu

weer

Zonnig en warm vanaf mei t/m oktober, met een gemiddelde temperatuur van 25 graden, de windkracht is gemiddeld 2 tot 4 bft.

waarom een Corfu zeilvakantie

  • Beschut vaarwater
  • Korte afstanden
  • Mooie baaien en stranden om te ankeren
  • Pittoreske dorpjes
Sfeer & Impressie
Zon en een azuurblauwe zee

Gooi het anker uit in één van de vele baaitjes om te snorkelen en te zemmen.

Beschut vaarwater

Een zeilersparadijs voor jong en oud. Het groenste eiland van de Ionische archipel heeft pittoreske haventjes, mooie zandstranden en talrijke baaitjes

Persoonlijke offerte

Wij adviseren graag bij de keuze van huurjacht en vaargebied.

  • Alles geregeld via 1 contactpersoon
  • Korting voor Adria Yachting klanten
  • Specialist sinds 1995
  • SGR garantie

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons +31 (0)111-412226

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Vrijblijvend informeren