Menu
Bestemming Lefkas

Zeiljacht huren in Griekenland vanaf Lefkas

Een zeiljacht huren in Griekenland vanaf Lefkas is een aanrader en zeer geschikt voor een zeilvakantie met het hele gezin. Zeiljacht huren Griekenland Lefkas met de eilanden Lefkas, Ithaka, Kefalonia, Meganisi, Kalamos en Kastos zijn absoluut het bezoeken waard. Lefkas heeft prachtige zandstranden en vele mooie baaitjes, en de stranden aan de westkust van Lefkas zijn zelfs uitgeroepen tot de mooiste stranden van Europa. De stranden aan de oostkust van Lefkas liggen beschut in kleine baaitjes, die alleen met een boot bereikbaar zijn.

Kortom een zeiljacht huren in Griekenland vanaf Lefkas met zijn vriendelijke bevolking, vele terrasjes, tavernes, jachthavens, mooie stranden en heldere zee is een goede keuze voor een heerlijke zeilvakantie. Het vaarwater is beschut door de vele eilanden waardoor Lefkas zeer geschikt is voor diegenen met wat minder zee-zeilervaring. Zeilen in Griekenland is leuk voor het hele gezin maar ook om met een groep vrienden te gaan zeilen.

Weer

De wind is zelden harder dan 4 bft. en komt voornamelijk uit noord-westelijke richting. Aan het eind van de ochtend steekt de wind op om vervolgens tegen de avond weer te gaan liggen.

Waarom een zeiljacht huren vanaf Lefkas

  • Beschut vaarwater
  • Rustig weer zonder te harde wind
  • Mooie baaien en stranden om te ankeren
  • Vriendelijke bevolking en heerlijk eten
Sfeer & Impressie
Een zeiljacht huren vanaf Lefkas is een zeilvakantie voor het hele gezin

Een zeilvakantie vanaf Lefkas is zeer geschikt voor het hele gezin. Rustig vaarwater en altijd mooi weer.

Ontdek Lefkas

Prachtige zandstranden en vele mooie baaitjes, de stranden aan de westkust van Lefkas zijn uitgeroepen tot de mooiste stranden van Europa

Persoonlijke offerte

Wij adviseren graag bij de keuze van huurjacht en vaargebied.

  • Alles geregeld via 1 contactpersoon
  • Korting voor Adria Yachting klanten
  • Specialist sinds 1995
  • SGR garantie

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons +31 (0)111-412226

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Vrijblijvend informeren